Dega juaj e vogël

Për qasje më të lehtë dhe më të shpejtë deri te shërbimet e HALKBANK AD SKOPJE është përpunuar set aplikacionesh mobile të cilët janë falas në dispozicion për klientët tanë. Bankingu elektronik mobil i Halkbank AD Skopje është dedikuar për aparate/pajisje mobile të gjeneratës më të re. Duke marrë parasysh prezencën gjithnjë më të madhe të këtyre aparateve/pajisjeve mobile (telefonë, tabletë) në jetën e përditshme, ky set aplikacionesh Ju mundëson që në çdo kohë dhe në çdo vend të keni qasje deri te shërbimet e nevojshme bankare.

Bankingu mobil për persona fizikë

Kyqja në aplikacion kryhet me emrin e njejtë të përdoruesit dhe fjalëkalim sikurse kyqja në servisin e-banking. Nëqoftëse nuk jeni shfrytëzues i bankingut elektronik të Halkbank për persona fizikë, mund të aplikoni në degën më të afërt.

Aplikacioni mund të përdoret në tabletë dhe aparate mobile me sistem operativ iOS dhe Android. Mundeni falas ta shkarkoni nga App Store për aparate IOS ose nga Play Store për aparate Android.

Corporate mobile banking

Bankingu mobil për persona juridikë

Ky lloj i aplikacionit mobil për herë të parë lansohet në Maqedoni.

Kyqja në aplikacion kryhet nëpërmjet emrit të përdoruesit dhe fjalëkalimit të cilët vetë i krijoni duke përdorur e-banking servisin ekzistues për persona juridikë. Nëqoftëse nuk jeni shfrytëzues i bankingut elektronik të Halkbank për persona juridikë, mund të aplikoni në degën më të afërt.

Aplikacioni mund të përdoret në tabletë dhe aparate mobile me sistem operativ iOS dhe Android. Mundeni falas ta shkarkoni nga App Store për aparate IOS ose nga Play Store për aparate Android.

  

Telefoni: + 389 (0)2 3296 330

e-mail adresa për kontakt: Help24@halkbank.mkE drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.