20.09.2017

Lajmërim për degën e Dibrës

Të nderuar klient,

Ju njoftojmë se më datë 21.09.2017 (e enjte), për shkak të njoftimit të shkyçjes së furnizimit me energji nga EVN në Dibër dhe rrethinë, me qëllim të ekzaminimit të rregullt vjetor të mbrojtjes dhe pajisjeve elektrike, Halkbank SHA Shkup - dega Dibër nuk do të punojë. Për të gjitha kërkesat tuaja urgjente, ju lutemi kontaktoni degën më të afërt në Strugë ose Gostivar ose në numrin e telefonit 071-385-494 (Personi kontaktues Osman Cico). Faleminderit për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj.

Me respekt,
Halkbank SHA Shkup

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.