01.10.2016

Informim për rialokimin e përkohshëm të Degës në Manastir

 

Të nderuar klientë,

Me qëllim që në mënyrë më efikase ti plotësojmë nevojat Tuaja, Halkbank AD Skopje filloi me zgjerimin dhe modernizimin e Degës në Manastir.

Dëshirojmë t’јu informojmë se nga 03 tetori  2016 ( E hënë),  dega përkohësisht do të rialokohet në ndërtesën e “Pelister”-Manastir  në rr. Dobrivoe Radosavleviq nr.3.

Për shkaqe teknike dhe operative lidhur me rialokimin e përkohshëm të degës më 01 Tetor 2016 (E shtunë), dega nuk do të punojë.

Ju falemnderit për besimin,

E juaja,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.