02.03.2015

Lajmërim mbi rialokimin e Ekspoziturës Paloma Bjanka

Të nderuar klientë,

Me qëllim të plotësimit më efikas të kërkesave Tuaja, Halkbank AD Skopje Ekspoziturën e saj – Paloma Bjanka e ygjeron dhe modernizon në Degën Sheshi.

Duke filluar nga 9 marsi 2015, Ekspozitura Paloma Bjanka do të rialokohet në Shesh, rr. Maksim Gorki nr.3. Ju presim në vendin e ri dhe më të mirë.

Ju falemnderit për besimin,

E Juaja,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.