Kartat e kreditit të sigurta

Karta krediti të sigurta - Çfarë do të thotë kjo? A duhet të jeni "gati" për një ndërhyrje në paratë tuaja? Absolutisht jo. Thjesht duhet të jesh më diskriminues për ndihmën që i jep personave të tjerë...

Gjithmonë përdorni paratë tuaja - ATM

Shtë e vështirë të imagjinohet një mënyrë moderne e transferimit të parave pa ATM. Në një kohë dinamike, kur njerëzit janë pjesë e tregut global, aftësia për të mbledhur fonde në çdo kohë dhe në çdo pjesë të botës është një përfitim me të vërtetë i rëndësishëm...

Tejkalimi i lejuar - si deri në mënyrën më e shpejtë për të mbuluar nevojat tuaja aktuale?

Sa herë e keni kuptuar që nuk do të jeni në gjendje të "mbuloni" pagën për muajin? Dhe se do të duhet të rishpërndani ose tejkaloni buxhetin tuaj, sepse keni shpenzime për shumë gjëra? Fëmijët kanë nevojë për këpucë të reja, ditëlindja e partnerit të tyre është afër cepit, makina duhet të regjistrohet ... Dhe e gjitha kërkon një menaxhim të prurjeve tuaja. Besoni se periudha të tilla mund të menaxhohen lehtësisht me disa sugjerime...

Pesë mënyra për ta mësuar fëmijën tuaj të menaxhojë paratë

Çdo prind dëshiron të sigurojë më shumë për fëmijën e tij. Duke u bërë prind, përgjegjësia jonë rritet, dhe ne duhet të kemi një plan afatgjatë për sigurinë financiare për fëmijën dhe të ardhmen e tij. Në të njëjtën kohë, natyrisht, ne duhet ta mësojmë fëmijën se çfarë do të thotë para dhe se ai duhet të ketë një marrëdhënie të duhur me të...

Jini të vetëdijshëm financiarisht - jini të shkolluar financiarisht

Një nga mangësitë kryesore në sistemin arsimor zyrtar në të gjithë botën është edukimi financiar. Duhet të synojë të shpjegojë se çfarë të bëjmë me paratë kur i fitojmë ato...

Këtu janë disa këshilla të rëndësishme kur bëhet fjalë për marrjen e një kredie

Nëse po përballeni me një vendim për të rimbushur financat tuaja përmes një kredie bankare, këtu janë disa pyetje që duhet t’i bëni vetes në mënyrë që të merrni vendimin e duhur në realizimin e nevojës suaj...

Bankingu mobil - atëherë dhe tani

Industria bankare ka pësuar ndryshime dramatike gjatë viteve. Megjithëse fotografia e përgjithshme është që përdoruesit hyjnë në degë për të tërhequr para, për të transferuar fonde ose për të kërkuar informacion, në kohët e fundit, një numër i madh i përdoruesve bëjnë transaksione themelore financiare përmes dixhital dhe celular banking...

Pesë mënyra për të përdorur kartat e kreditit në mënyrë të duhur

Kartat e kreditit janë një nga mënyrat më të mençura për të paguar, dhe nëse përdoren siç duhet, ato mund t'ju japin rezultate të shkëlqyera. Megjithëse shumë prej nesh shpenzojnë më shumë sepse nuk "ndihemi" virale, ka disa mënyra praktike, ose të paktën këshilla, për të përmirësuar zakonet tuaja të ngrënies...

Unë gjithashtu dua të kursej ndërsa shpenzoj

Do t’i thoni vetes - është e pamundur të kurseni ndërsa shpenzoni. Sidoqoftë, ka disa mënyra të ndryshme që mund ta bëni këtë. Blerjet e përditshme, porositja online e picave, disa parfume që dëshironi për dimër… Ka shumë gjëra të cilave mund t'u kushtoni vëmendje, dhe këtu janë disa mënyra se si mund ta zbatoni këtë zakon...

A është koha për të investuar në një shtëpi të re

Të kesh shtëpinë tënde është mbase investimi më i madh i jetës së sotme dhe një vizion afatgjatë për të ardhmen...

Çfarë janë bërë zakonet e konsumit të njerëzve në një pandemi?

Viti i kaluar ka qenë sfidues në shumë fusha, veçanërisht në përqafimin e disa stileve të reja të jetës - punën nga shtëpia, blerjet në internet. Pandemia në një farë mënyre na ka bërë më të vetëdijshëm për gjërat që përdorim, zotërojmë, kërkojmë. Në një masë të madhe, të blesh në një kohë pandemike do të thotë të jesh pragmatik dhe të përdorësh platformat aktuale bankare në internet dhe kartat e pagesave, me të cilat mund të transferosh para në mënyrë të sigurt...

Si deri më e-shop?

Viti i kaluar ishte plot ndryshime. Shumë kompani janë përshtatur me mënyra të reja të shitjes në mënyrë që të mbajnë klientët. Me fuqinë e teknologjisë dixhitale, disa tendenca janë ngjitur në majë në vitin 2020 ndërsa pandemia vendos rregulla të tilla të lojës. Inovacioni ishte i pashmangshëm dhe ndryshimet që trondisin tregun ekonomik janë një tjetër arsye për të menduar për të ardhmen e pagesës...

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.