13.01.2021

Добитници од наградната игра "Плаќај со HALKPAY и освојувај награди"

Со задоволство Ве информираме за успешно спроведено  месечно извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 12.01.2021 година...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња