01.10.2016

Известување

Почитувани ,

Халк Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека на 01.10.2016 изврши промена на провизиите во делот на Денарскиот платен промет преку шалтер за физички и правни лица.

Промените се објавени во делот на тарифата за физички и правни лица.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.