21.11.2016

Известување

Почитувани,

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека изврши промена на каматните стапки на депозити за физички лица.

Воедно Ве изветуваме дека производот Голд Депозит се става во мирување. Реорочувањето на активните Голд депозити ќе се врши со актуелните каматни стапки за Смарт Депозит.

Промените се објавени во делот на депозити на физички лица.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.