12.08.2015

ХАЛКБАНК спонзорираше тираж од 500 „Tip of the Week #2“ прирачника

Поддржувањето на културата во Македонија, без разлика дали станува збор за литература, музика или негување на фолклорот, претставува секојдневен предизвик за Халкбанк. Токму поради таа причина, решивме да ја продлабочиме нашата соработка со Македонија- Експорт консалтинг и на читателската публика и овозможивме да го добие прирачникот „Tip of the Week #2“по ексклузивна спонзорирана цена од 150 денари, наместо регуларната цена од 200 денари.

Ваша,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.