02.03.2015

Известување за реалокација на Експозитура Палома Бјанка

Почитувани клиенти,

Со цел поефикасно да ги задоволиме Вашите потреби, Халкбанк АД Скопје својата Експозитура – Палома Бјанка ја проширува и модернизира во Филијала Плоштад.

Почнувајќи од 9ти март, 2015г. Експозитурата Палома Бјанка ќе биде реалоцирана на Плоштад, ул. Максим Горки бр. 3. Ве очекуваме на новото и подобро место.

Благодариме на довербата,

Ваша,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.