03.12.2015

“СПОДЕЛУВАЊЕ НА ФИЛМСКАТА МАГИЈА: НЕПРОЦЕНЛИВО!”

Со задоволство Ве информираме дека  Халкбанк АД Скопје е дел од нова маркетинг кампања во соработка со MasterCard под мотото  “Споделување на филмската магија: Непроценливо!” со цел да им овозможи на своите корисници на MasterCard Contactless картичката дополнителна придобивка и да придонесе во промовирање на бесконтактното плаќање со MasterCard®

“Платете го својот билет за кино бесконтактно со MasterCard Contactless картичката, и секој петок на благајната на киното Cineplexx Ве очекува уште еден билет на подарок.*

*Период на траење на кампањата: 01.12.2015 до 31.12.2015.
Билетите за кино важат само за филмски проекции во петок. Бројот на билети е ограничен.

Уживајте во “допри и оди” плаќањата со Халкбанк бесконтактната картичка!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.