01.12.2015

ДАРУВАЈТЕ СЛОБОДНО! ЕДИНСТВЕНО СО КРЕДИТНИТЕ КАРТИЧКИ ОД ХАЛКБАНК, СО 4% КАМАТНА СТАПКА 

Халкбанк АД Скопје со задоволство  Ви ја најавува промотивната кампања за кредитните картички со 4% каматна стапка  во првите 6 месеци од издавањето.

Сите клиенти кои во периодот од 01.12.2015 до 31.03.2016 година ќе аплицираат за кредитна картичка и истата ќе им биде одобрена ќе ја имаат ексклузивната можност да уживаат во придобивките на кредитната картичка со промотивна каматна стапка од 4%

Станете и Вие дел од семејството на Халкбанк АД Скопје и уживајте во предностите  на кредитните картички на Халкбанк. Аплицирајте за MasterCard Standard, MasterCard Contactless и Visa Classic кредитната картичка  и подарете им на најблиските сè што заслужуваат во текот на престојните празници.

Со кредитните картички добивате можност за:

  • Уникатна бонус програма што Ви овозможува прибирање на бонус поени и нивно користење во секојдневно пазарување
  • Плаќање на рати кај одредени партнери на банката
  • Брзи бесконтактни трансакции на ПОС терминалите

Сите типови на кредитни картички даваат можност за користење на расположливите средства од Вашиот револвинг кредитен лимит и пристап до истите 24/7

Искористете ја можноста и веднаш аплицирајте за кредитна картичка во најблиската филијала/експозитура на Халкбанк АД Скопје преку следнава Апликација.

Халкбанк АД Скопје  нуди  24-часовна поддршка за корисниците на своите картички  насекаде во светот, преку  Халкбанк  Центарот за поддршка 24/7 (02) 3296-330

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.