Карактеристики

Со желба да им обезбеди дополнителни погодности и предности на своите лојални клиенти, Халкбанк АД Скопје воведе нов производ СМАРТ + ДЕПОЗИТ .  

Клиентот во моментот на орочување на депозитот треба да ги користи сите 4 (четири) од следниве производи на Банката: 

  • примател на плата/пензија во Халкбанк
  • кредитна картичка
  • електронско банкарство
  • смс известување

КАМАТНИ СТАПКИ

НОМИНАЛНИ ГОДИШНИ КАМАТНИ СТАПКИ ОД 01.03.2017 ГОДИНА

Каматни стапки за депозит со исплата на камата на денот на доспевање

Годишни каматни стапки
МКД ЕУР УСД
3 месеци   0.60% 0.50% 0.45%
6 месеци   1.00% 0.60% 0.50%
12 месеци    1.70% 0.90% 0.70%
24 месеци   2.70% 1.40% 0.90%
36 месеци    3.20% 1.60% 1.10%

 

НОМИНАЛНИ ГОДИШНИ КАМАТНИ СТАПКИ ОД 01.03.2017 ГОДИНА

Каматни стапки за депозит со месечна исплата на камата

Годишни каматни стапки
МКД ЕУР
12 месеци    1.60% 0.80%
24 месеци   2.60% 1.30%
36 месеци    3.10% 1.50%

Бидете информирани за

КРЕДИТ СО ДЕПОЗИТ

Земи
Кредит со депозит

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.