28.04.2017

Известување за промена на работното време на филијалите на Халкбанк

Почитувани ,

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека од 01.05.2017 ќе изврши промена на работно време на своите филијали .Новото работно време ќе биде од 8:30 до 16:30 часот (секој работен ден) и од 9:00 до 13:00 часот (за филијалите кои ќе работат во сабота).

Листа на филијали кои ќе работат во сабота:

Во Скопје:

 1. Централна Филијала

 2. Филијала Аеродром

 3. Филијала Карпош

 4. Филијала Кисела Вода

 5. Филијала Чаир

Во останатите градови:

 1. Филијала Тетово

 2. Филијала Гостивар

 3. Филијала Струга

 4. Филијала Охрид

 5. Филијала Битола

 6. Филијала Прилеп

 7. Филијала Струмица

 8. Филијала Куманово

 9. Филијала Штип

Напомена : Експозитура Рамстор продолжува со работа секој ден (од понеделник до недела ) од 10:00 до 22:00 часот.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.