13.01.2020

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World.

Во промотивниот период ќе имате можност да подигнувате готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Месец Промотивен период
Јануари 25.01-31.01.2020
Февруари 23.02-29.02.2020
Март 25.03-31.03.2020
Април 24.04-30.04.2020
Мај 25.05-31.05.2020
Јуни 24.06-30.06.2020
Јули 25.07-31.07.2020
Август 25.08-31.08.2020
Септември 24.09-30.09.2020
Октомври 25.10-31.10.2020
Ноември 24.11-30.11.2020
Декември 25.12-31.12.2020


Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.


Ви Благодариме на довербата,
Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.