11.02.2021

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold и  Visa Pay Wave Credit.

Во промотивниот период ќе имате можност да подигнувате готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Месец Промотивен период
Јануари 25.01-31.01.2021
Февруари 22.02-28.02.2021
Март 25.03-31.03.2021
Април 24.04-30.04.2021
Мај 25.05-31.05.2021
Јуни 24.06-30.06.2021
Јули 25.07-31.07.2021
Август 25.08-31.08.2021
Септември 24.09-30.09.2021
Октомври 25.10-31.10.2021
Ноември 24.11-30.11.2021
Декември 25.12-31.12.2021


Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.
Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.


Ви Благодариме на довербата,
Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.