04.02.2021

ДОБИТНИЦИ ОД НАГРАДНАТА ИГРА ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Почитувани Клиенти,

Со задоволство Ве информираме за успешно спроведено  месечно извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 03.02.2021 година во 12 часот. Во присуство на трочлена комисија составена од двајца претставници од Халкбанк АД Скопје и овластен нотар,  извлечени се добитници на 5 Смарт Андроид телефони.

Среќни добитници од третото месечно извлекување се :

  • Ѓорги Анџиев
  • Методија Костовски
  • Игор Ризински
  • Златко Пеовски
  • Киро Велковски

Им честитаме на среќните добитници и им посакуваме да уживаат во наградите и да останат верни корисници на услугите на Халкбанк АД Скопје.

Главното извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” за трансакции направени со HALKPAY мобилната апликација во период од 01.11.2020 до 28.02.2021 година ќе биде на 10.03.2021 година.

Во главното извлекување учествуваат сите учесници од почетокот до крајот на наградната игра.

Користете ја мобилната  апликацијата HALKPAY и бидете дел од наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Со почит,
Халкбанк АД Скопје
Важни се луѓето


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.