НОВОСТИ

21.11.2016

Известување

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека изврши промена на каматните стапки на депозити за физички лица.

01.10.2016

Известување за привремена релокација на Филијалата во Битола

Со цел поефикасно да ги задоволиме Вашите потреби, Халкбанк АД Скопје започнува со проширување и модернизирање на Филијалата во Битола.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.