09.05.2018

Нова премиум дебитна картичка Visa Platinum издадена од Халкбанк АД Скопје

Секогаш во предност!

Почитувани Клиенти,

Со особена чест и задоволство Ви ја претставуваме  првата Visa Platinum во Р. Македонија која ќе Ви пренесе вистинско “премиум” искуство!

Дебитна картичка која Ве носи многу бројни привилегии достапни во земјата и странство!

Повлекување готовина без надомест на сите банкомати во странство, електронско и мобилно банкарство без надомест и смс инфо без надомест се само дел од предностите на Visa Platinum. Со Visa Platinum картичката станувате член на Премиум клубот на Халкбанк кој Ви овозможува попусти и други привилегии кај трговци партнери на Банката. Картичката поседува и глобални бенефиции овозможени од Visa како и највисоките стандарди за безбедност во интернет плаќањата (3D Secure-Verified by Visa).

Аплицирајте за Вашата дебитна картичка Visa Platinum, дизајнирана со многу можности и привилегии!

Повеќе информации тука

Со почит,

Халкбанк АД Скопје

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти пкаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.